Welkom!

 

 

Esthetiek Anne Skin & Beauty Clinic staat voor een professionele en persoonlijke aanpak tot in het kleinste detail. Door de vele ervaringen, jaarlijkse bijscholingen en topproducten garandeer ik u zowel lichamelijk als geestelijk verbluffende resultaten.

Een gezonde geest in een gezond lichaam is voor iedereen bekend maar is niet vanzelfsprekend. Samen met u gaan wij na welke behandeling voor u het meest geschikt is. Speciaal voor gelaat en lichaam ben ik op zoek gegaan naar merken die  hoog aan kwaliteit zijn, milieuvriendelijk en doelbewust.

Utsukusy en Medik8 zijn enkele merken die wij in de behandelingen gebruiken om telkens het beste resultaat te kunnen garanderen.

Door de 5 jaar lange opleiding Bio-Esthetiek,  verschillende werkplaatsen als o.a. in La Butte Aux Bois en Hezemeer en het volgen van vele extra opleidingen heb ik mijn specialisatie vooral uitgebouwd in huidverbetering als huidtherapeut, visagiste, pedicure met orthopedische technieken, ontharingstechnieken en lichaamsmassage. Mee zijn met de nieuwste ontwikkelingen binnen de beautybranche vinden wij zeer belangrijk daarom volgen wij continu bijscholingen.

Uiteraard kan u voor meerdere behandelingen bij mij terecht. Neem zeker eens een kijkje op onze prijslijst.

Wilt u even ontsnappen aan het dagelijkse ritme? Plan dan via de online agenda of telefonisch uw afspraak in voor die verdiende ME-time.

Dames en heren van alle leeftijden zijn van harte welkom!
Ik hoop u snel te mogen verwelkomen!

 

Lieve groetjes,
Anne