Welkom!

EA Skin & Beauty Clinic staat voor professionele en een persoonlijke aanpak tot in het kleinste detail. Door de vele ervaringen, jaarlijkse bijscholingen en topproducten garanderen wij u zowel lichamelijk als geestelijk verbluffende resultaten.

Een gezonde geest in een gezond lichaam is voor iedereen bekend maar is niet vanzelfsprekend. Samen met u gaan wij na welke behandeling voor u het meest geschikt is. Speciaal voor gelaat en lichaam werken wij steeds met merken die voldoen aan de hoogste eisen zoals kwaliteit, milieuvriendelijk, doelbewust en samengesteld uit eerlijke ingrediënten.

Anne en Jade

Door ons ruim aanbod aan apparatuur en producten kunnen wij elk huidtype de ondersteuning bieden die hij of zij nodig heeft.

Utsukusy en Medik8 zijn enkele merken die wij in de behandelingen gebruiken om telkens het beste resultaat te kunnen garanderen.

Zowel Anne als Jade hebben de opleiding afgerond van Bio-esthetiek en zijn dus gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Anne is zaakvoerster van EA Skin & Beauty Clinic en heeft meer dan 16 jaar ervaring binnen de beautybranche. Zo werkte zij in La Butte Aux Bois waar ze de Horeca Awards van beste Wellnesscenter in België mee in de wacht sleepte en in het mooie familiesaunacomplex Hezemeer in Laakdal.

Gedurende het bestaan van haar zaak (sinds 2012) heeft zij enorm veel opleidingen en bijscholingen gevolgd waardoor zij zich een cosmedisch skinexperte mag noemen.

Buiten haar passie in huidverbetering heeft Anne specialisaties in visagie, permanente make-up, suikerontharing en menig cosmedische technieken.

Sinds kort is zij ook een nieuwe opleiding gestart tot orthomoleculair therapeute om cliënten ook van binnenuit huid ondersteunend advies te kunnen geven.

Jade is na 1 jaar stage en intense opleidingen een volwaardig teamlid van EA Skin & Beauty Clinic.

Ondertussen is zij bijna 2 jaar actief binnen ons team.

Zo is ook zij een echte doorzetter met een passie voor anatomie en enorm leergiering. Na haar opleiding Bio-esthetiek is zij meteen gestart met de opleiding van Esthetisch deskundige.

Haar opleiding tot sportmasseuse is door ons cliënteel al goed in de smaak gevallen.

Uiteraard kan u voor meerdere behandelingen bij ons terecht. Neem daarom zeker eens een kijkje op onze prijslijst.

Wilt u even ontsnappen aan het dagelijkse ritme of bent u op zoek naar het juiste huidadvies? Plan dan via de online agenda of telefonisch uw afspraak in voor die verdiende ME-time.

Dames en heren van alle leeftijden zijn van harte welkom!
Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

 

Lieve groetjes,

Anne & Jade 

Team EA Skin & Beauty Clinic