Wil je er graag extra goed uitzien voor een receptie, trouw of een leuk thema feestje?
Bij Esthetiek Anne kan je terecht voor zowel je make-up, special FX make-up en hairstyling!
Onze vaste huismerken zijn niet minder dan de minerale make-up van I AM KLEAN en de professionele make-up van MAKE-UP STUDIO.
Beide merken zijn volledig vegan en niet getest op dieren.

Ook werken wij als freelance make-up artist voor evenementen, musicals, film, theater,… Op maat van jouw concept is het mogelijk om een volledig team aan visagisten en hairstylisten samen te stellen.
Neem daarom contact met ons op voor meer details.

 

 

Schitter als bruid op de mooiste dag van je leven!

Make-up is bij EA Skin & Beauty Clinic één van onze grootste troeven.
Een grote passie voor het vak maakt een brede waaier aan creaties mogelijk.
Samen met jou bespreken we alle details van je huwelijk alsook de look en feel die we voor jou zullen creëren.

Wij bieden de mogelijkheid om je make-up en haren aan huis te laten doen. Hierdoor kan je de ochtend rustig beginnen en kan je extra genieten van je dag. Ook de suite kan haar haren en make-up laten doen. De mogelijkheden zijn dus breed en dat maakt ons heel flexibel.

Uiteraard moeten je haren en make-up al de uren van je dag kunnen doorstaan en liefst tot in de vroege uurtjes. Een hoge kwaliteit van gebruikte producten dragen wij hoog in het vaandel.

LET OP! Check tijdig of de datum van je huwelijk nog vrij is.

Nadat je huwelijksdatum gereserveerd is leggen we een datum vast voor je proef make-up en/ of hairstyling. Wij houden rekening met je persoonlijkheid, gewoonten, je trouwkleed en het thema van jullie huwelijk. Daarnaast is de juiste huidverzorging zeer belangrijk. De verzorgingsproducten worden specifiek aan je huidtype aangepast. Zo krijg je de ideale basis voor een mooie make-up. Het krijgen van meer zelfvertrouwen en rust is grotendeels afhankelijk van de proefmake-up.

Dit maakt een proef dus niet onbelangrijk. Tijdens de proef bespreken we ook het tijdsschema van je dag. Weet je niet goed hoe je dit het beste kan indelen? Geen nood! Tijdens de bespreking wordt dit allemaal duidelijk want hier hebben we meer dan genoeg ervaring in.

Wil je ons graag boeken of heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Privé make-up workshop

Wil je graag leren hoe je jezelf mooi kan opmaken? Ben je nog een leek of heb je zelf al wat ervaring en wil je die kennis graag wat uitbreiden? Door de juiste tips in do’s en don’ts ben je meteen vertrokken. Laat je begeleiden en maak keuze uit een dag, feest, smokey eyes of contour make-up. Boek deze persoonlijke workshop die volledig aangepast is aan wat je wil leren.

Boek een privé workshop!

1 of 2 personen
Tijdsduur 1,5 tot 2 uur
Producten inbegrepen
€ 90 per persson

​Make-up workshop

Zin in een gezellige avond onder vriendinnen of collega’s?

Tijdens de workshop leer je alle stappen voor een mooie en frisse basis make-up. Welke kleur foundation gebruik ik het best? Hoe breng ik blush of rouge aan? Hoe werk ik kleine imperfecties weg? Het is maar een greep uit de verschillende vragen die we behandelen tijdens een workshop. Buiten een mooie basis make-up komen ook vaak thema’s zoals festival, feest en smokey eyes aan bod.

Boek een workshop!

4 tot maximaal 8 personen
Tijdsduur circa 2 uur
Producten inbegrepen
Glaasje bubbels & hapjes
€ 50 per persoon