GELAATSVERZORGING

Esthetiek Anne Skin and Beauty Clinic, heeft na veel marktonderzoek haar keuze gemaakt in de beste producten op de markt voor haar klanten. Door het grote gamma aan producten kan iedereen rekenen op een verzorging die aangepast is op zijn of haar huidtype. Na een grondige huidanalyse wordt samen met u besproken welke verzorging voor u het beste van toepassing is. Geniet vervolgens van de aangename geuren en de ontspannende massage.

Utsukusy

Utsukusy (Japans voor ‘schoonheid’)

Streeft in alles naar evenwicht, met diepgaande eeuwenoude kennis van plantenkunde verbonden met de omvangrijke moderne wetenschap over cosmetica. Balans tussen gelaat, lichaam en geest is volgens de Japanse traditie in Utsukusy tot in detail uitgewerkt.

De producten worden vanuit Spanje wereldwijd verdeeld en staat binnen de top van cosmeceutica.

Utsukusy schoonheidsproducten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zijn eco vriendelijk, dierproefvriendelijk en uitgebreid wetenschappelijk getest.

Voor de samenstelling van Utsukusy producten wordt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke werkstoffen en activa gewerkt. De producten zijn hypoallergeen, waardoor allergische reacties en irritaties uiterst zeldzaam zijn. Door het uitgebreide productaanbod en de hoge kwaliteit aan ingrediënten kan elk huidtype en huidprobleem worden aangepakt.

Laat je onderdompelen in huidverbetering en ontspanning op hoog niveau.

Medik8

Medik8

Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat.
Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen.

Medik8 is een volledig ecologisch merk die de hoogste professionaliteit nastreeft voor klant en natuur. Medik8 staat voor productontwikkeling en onderzoek met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules.

  • Onderzocht door Biochemici
  • Geformuleerd door farmaceuten
  • Ontwikkeld door huidexperts

Medik8 heeft als missie iedereen een Beautiful Skin For Life te bieden.
Medik8 staat voor een eenvoudige formule CSA: vitamine C en zonnebescherming in de ochtend en vitamine A in de avond. Start op je 30 om er op je 50, 40 uit te zien.

Toch is het nooit te laat om te starten met huidverbetering.

  • Vrij van synthetische kleuren
  • Parabenenvrij
  • Diervriendelijk
  • Vrij van kunstmatige geuren
  • Ftalaatvrij
  • Vegan