Welkom!

Ik verwelkom u graag in mijn nieuw handelspand!
Esthetiek Anne is verhuist naar Martenslindestraat 11a in Martenslinde.
Boek nu uw afspraak via het nieuwe nummer 0483/20.80.57

Esthetiek Anne streeft naar een professionele en persoonlijke aanpak tot in het kleinste detail. Door de vele ervaringen, bijscholingen en topproducten garandeer ik u zowel lichamelijk als geestelijk verbluffende resultaten.

Een gezonde geest in een gezond lichaam is voor iedereen bekend maar is niet voor iedereen even makkelijk toe te passen. Samen met u gaan wij na welke behandeling voor u het meest van toepassing is. Speciaal voor gelaat en lichaam werk ik met het merk “Germaine de Capuccini”.
Dit luxemerk wordt verdeeld in meer dan 80 landen en bestaat uit een combinatie van natuurlijke ingrediënten en een steeds vernieuwende technologie. Dit merk staat dan ook in de top 5 van de internationale cosmeticamerken. Hierdoor is de huid optimaal te behandelen en gaan we de tekenen van het verouderen op een veilige manier tegen. Ook zijn deze producten in thuisgebruik mogelijk.

Wilt ook u meer tijd voor uzelf maken en even ontsnappen aan het dagelijkse ritme en tegelijkertijd uw huid verbeteren? Dan bent u bij Esthetiek Anne aan het juiste adres!
Alle dames van alle leeftijden zijn op afspraak van harte welkom!
Ik hoop u snel te mogen verwelkomen!

Lieve groetjes,
Anne